”I sina bästa stunder är Kinds Golfklubb en svensk bana i toppklass” – Sportbladet Golf

AKTUELLT

GOLFBANAN

Golfbanan är öppen med ordinarie tees och greener

Öppettider: Shop/Reception:

Vardagar kl 8 – 17

Helger och helgdagar: kl 8 – 15

(Öppettider kan variera efter bokningsläge och väder)

NY KONTAKTINFO RESTAURANG

Restaurang: 0325 – 61 80 40 eller vår e-post restaurang@kindsgk.se

Besöksadress: Strömsfors Åstarp 1, 512 93 Svenljunga

NY HEMSIDA!

Uppdateringar sker löpande. Vid frågor/funderingar kontakta oss gärna.

NYHETER

16 april 2024
Stugby på Kinds GK

På vår anläggning finns stugor att hyra. Vi har även ett stort antal ställplatser med el.

KOMMANDE EVENT

Inga Evenemang
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
m
t
o
t

Restaurang

VÄLKOMMEN!

Vår restaurang är öppen för dagens lunch och bistro. Fika, mackor och snacks står också på menyn

KINDS GK

Kinds Golfklubb finner du vackert belägen längs ån Assman strax utanför Svenljunga i södra Västergötland. Banan omgärdas av både sjöar och tidigare nämnda Assman vilket gör varje tur till en fantastisk naturupplevelse!

Boka stugpaket

VÄLKOMMEN TILL VÅR FRÄSCHA & MYSIGA STUGBY!

Det är med stor glädje vi välkomnar er till vår fräscha och mysiga stugby, 100 meter från 1 tee i direkt anslutning till klubbhuset!

Varje stuga har två sovrum med en våningssäng i varje. Vi har fyra stugor med totalt 16 sängplatser att erbjuda. Alla stugor är utrustade med kök som består av induktionshäll, ugn/micro, kyl/frys, kaffebryggare och övriga tillbehör.

VILL DU BLI MEDLEM HOS OSS?

Vill du bli medlem hos oss?

Vi har flera olika medlemsformer att välja på utifrån hur mycket du spelar. Vår bana och anläggning är oerhört populär – både hos medlemmar och gäster.

Spela golf

PÅ KINDS GOLFKLUBB

– ”I sina bästa stunder har Kinds Golfklubb en bana i svensk toppklass, och sista nio på den ofta bortglömda pärlan är en njutning i risk and reward-golf.”
Sportbladet Golf

PARTNERS