Företagsgolf

Under säsongen 2024 är Ni varmt välkomna till Kinds Golfklubb. Vi hjälper på bästa sätt till med genomförandet av Er företagsgolf och står gärna till tjänst.

Kinds Golfklubb är belägen ungefär en timmes resväg från såväl Jönköping som Göteborg. Banan invigdes 1990 och har sedan dess blivit en av de bästa banorna i Västergötland. Vi har en utmanande bana med en hel del vatten som gör det lite svårare även för de lite duktigare spelarna.

Vi har ett företagspaket som innehåller förutom bokningen av banan och greenfee även kaffe och smörgås innan start, korv med bröd och dricka efter hål 9 samt dagens lunch i Restaurangen efter rundan. Greenfeebiljetter, A+, frikort samt introduktionskort från olika golforganisationer gäller ej.
Finns önskemål om exempelvis shotgunstart går detta naturligtvis att ordna. Om Ni vill starta 10.00 eller senare med shotgunstart och/eller vill att vi ska  sköta om er tävling med lottning, scorekort och resultat så utgår extra avgifter beronde på säsong och veckodag.

Det finns även möjlighet att låta de anställda som inte spelar golf testa sporten under tiden som de övriga spelar på banan. Detta genomför vi tillsammans med vår utbildade instruktör.

För mer information och bokning, ring 0325 – 61 80 40 eller skicka ett mail till bokning@kindsgk.se.

Varmt välkomna till oss!